Tämä päivä meni vain kämpillä chillaillessa ja lähinnä telkkaria katsoessa, vaikka illasta olisikin ollut hienompi sää. Ruokaa en varsinaisesti laittanut ja syöminen oli muutenkin köyhää, joten illalla kaverin lähdettyä törkkäsin pakastepizzan (Trattoria Alfredo) uuniin ja odottelin hyvässä tuoksussa uutta makuelämystä. Joka ei todellakaan ollut elämys, eikä tule toistumaan...

pizza%20%28640x480%29-normal.jpg

Tässä on se jälkimmäinen puolisko, joka siis löysi tiensä biojäteastiaan. Pohja oli kova ja mauton ja muutoinkin oli hyvä että nälkääni pystyin sen toisen puolen syömään. Olisi pitänyt tehdä itse, mutta ei ollut juustoraastetta eikä muuta päälle kuin ananasta.... Ehkä ens kerralla palaan vanhoihin tuttuihin, luotettaviin ja hyviin pakastepizzoihin kun sille osastolle satun: tämä oli tällainen halpa kokeilu, joka jää kyllä kokeiluksi!

Noh, maha sai ainakin vähän täytettä, eikä illan päättäjäisiksi kumottu päärynäsiideri kohonnut hattuun (vaikka leffan kanssa nyyhkyttäeksi siltä kieltämättä hetkittäin tuntui.. Ehkä. Mahdollisesti. Hieman). Lopulliset mahantäytteet muodostuvat varmaankin tutusta ja turvallisesta Ruispalasta!