Työpäivän ja kaverilla vierailun jälkeen nälkä oli kova, kun viimein pääsin kotiin. Kaappi oli kauppareissua vaille, eikä oikeen mitään jännää ruokaa. Joten oli tehtävä nyhjää tyhjästä -operaatio, mikä meidän perheessä on usein tarkoittanut ..... puuroa! Joten löin kattilan liedelle ja jonkun verran vettä sinne ja tyhjensin eilisen illan tiskattavat kuivauskaapista paikoilleen sillä aikaa kun vesi lämpeni.

kaurapuuro%20%28640x480%29-normal.jpg

Normaalisti keitän puuron niin, että laitan hiutaleet miltei heti kylmän veteen, ja huljuttelen niitä sitten siellä niin kauan, että vesi kiehuu ja puuro valmistuu. Tulee muuten nopeasti se puuro näin! Etenkin kun käytössä on Nallen pikakaurahiutaleet (halvinta meidän kaupassa ja ihan hyvääkin, tosin ei millään voita normi-Elovenaa). Suolan lisään sitten kun puuro puplii eli kiehuu ja siinä vaiheessa voikin laittaa jo levyn pois päältä. Ja säästää ehkä ihan pikkasen sähköä... Tänään puuroon jäi vähän paakkuja, en tiedä sitten sekottelinko tarpeeksi hyvin, vai mitä. Ehkä hiutaleet olivat jo vähän vanhoja tai jotain? Onneksi tuon paketin hiutaleet loppuivat nyt, ja seuraavalla kerralla saan korkata uuden!

Koskapa pääruoka ei ollut kauhean hyvä eikä onnistunut tällä kertaa, päätin ottaa vähän jälkkäriä eli suklaajätskiä :) Vanhempani toivat viimeksi sairastaessani Ingmanin laktoositonta suklaajäätelöä minulle, ja totesin silloin, että se ei ole suklaata nähnytkään. Joten kävin hakemassa K-kaupasta Pirkka-suklaakastiketta. Sitä hyödynsin tänäänkin, vaikka tällä kertaa kupin pohjalla oli Pingviinin jätskiä.

suklaaj%C3%A4tski%20%28640x480%29-normal

Siltikään makuelämys ei ollut kyllä täydellinen. Parhainta suklaajäätelöä mielessäni edustaa Mövenpick <3. Ja viime kuussa maistoin elämäni ensimmäisen kerran Ben&Jerry's jäätelöä, makuna tietenkin Chocolate Fudge. Se oli ihan hyvää, joskaan ei mitenkään erityisen erikoista, mielestäni. Harmi vain että tuo Mövenpick on aika kallista. Samoin kuin esimerkiksi Mars-jäätelöt, joita rakastan, ja muut vastaavat puikkojätskit, vaikka niitä myytäisiinkin paketissa. Ainon suklaajäätelöstäkään en tykännyt... Pingviini-tuuttien Suklaapilvi on kyllä hyvä :) Tuntuu että suklaajäätelö kaipaisi aina oikeaa suklaata vierelleen. Mövenpickissä se on sisällä, joten se on kyllä ehdoton ykkönen! :)