Tulin kotiin, eikä tietenkään ollut mitään varsinaista ruokaa valmiina, eikä oikein kauheasti mitään kokkaamisen arvoista. Mutta silti hirviä nälkä. Parit nakit oli vielä paketissa nakkirisoton jäljiltä, joten meinasin aluksi laittaa ne leivän päälle. Huomasin kuitenkin kananmunat kotelossaan jääkaapissa, ja totesin että voisin yrittää paistaa munan nakkien kaveriksi. Joten, tuumasta toimeen.

Ekaa kertaa paistoin kananmunaa niin että rikoin sen suoraan pannulle. Yleensä oon tehny munakkaan "kunnolla" rikkoen ne kulhoon ja lisäten vettä (1rkl/muna) ja mausteet. Noh, tämä vähän levisi ympäri pannua mutta karsin sen kasaan paistinlastalla ja siitä tuli ihan ok näköinen. Kun muna oli alkanut hyytyä, heitin pari nakkia sekaan ja toivoin parasta.

munakit%20%28640x480%29-normal.jpg

Tässäpä sitten hieno illalliseni. Tyylillä nyhjää tyhjästä. Kurkkusalaattia oli vielä kaapissa joten heitin sitä kylkeen ja söin. Eikä se pahaa ollut, ainakaan näin kurnivalla vatsalla!

Viikonloppuna hain vanhempani lentokentältä ja menin kotiin syömään heidän kanssaan ruokaa jota ei ollut. Eli suoritin silloin varsinaisen "nyhjää tyhjästä" -operaation, nimittäin löin uuniin parisataa grammaa ranskalaisia ja sulatin kinkkusuikaleita pakkasesta ja sekoitin ne neljän munan munakkaaseen. Ei ollut kyllä mitään makuhermoja tai silmiäkään hivelevä kokemus (siksi ei kuvaakaan!), mutta tulipahan täytettä mahanpohjalle :)

Noh, anyway, tänään tämä loistava illalliseni vaati jälkkäriä. Aioin aluksi tyytyä pelkkään Lidlin suklaajäätelöön (joka muuten suklaajäätelöksi on ihan hyvää!), mutta sitten huomasin, että maitoni oli jo päiväyksensä ohittanut, mutta vielä käyttökelpoista siitä huolimatta. Totesin, että oli aika taas tehdä pannukakku!

3-2panna%20%28640x480%29-normal.jpg

Nyt sain valmiin pannukakun ikuistettua pellillä uunin ulkopuolellakin. Tein puolitoistakertaisen annoksen (7,5dl maitoa) edelliseen pannariin verrattuna, ja käyttämäni leivinpaperiarkki oli juuri ja juuri tarpeeksi iso, ettei pelti sotkeentunut.

pannaj%C3%A4%C3%A4%20%28640x480%29-norma

Kunhan pannari oli hetken levännyt hellalla, leikkasin siitä palasen ja kaivoin päälle vähän sitä suklaajäätelöä. Nams :) Totesin kyllä, että pannari olisi ehkä saanut viihtyä vielä vähän kauemmin uunissa ollakseen täydellistä, mutta... Näin tällä kertaa. Ja tulee tuo kyllä syötyä! Huomenna nään paria kaveria niin voin syöttää niille :D