Voi että, onkin taas tullut kokkailtua mutta ei päiviteltyä... Joten yritän nyt muistella mitä on tullut tehtyä sitten viime näkemän!

Aloitetaan lempparista :) Tätä salaattia on pari kertaa yksi kaverini tarjonnut illanistujaisissa, ja nyt männä viikolla oli vain pakko saada tätä uudestaan! Joten, kyselin kaverilta ohjeen ja tein salaattia koko kupin täyteen. Nams! Ekana iltana söin ihan älyttömästi, ja maha oli tosi täysi kun menin nukkumaan. Huhhuh. No, seuraavana päivänä töissä oli tätä salaattia eväänä ja ai että oli taas hyvää :) Työkaveritkin kyseli että mitä mulla taas on ja selitin että tää on niin hyvää!!

nachosal-normal.jpg

Salaatissa on siis perussalaattipohja: salaattia, kurkkua, tomaattia, mahdollisesti paprikaa. Sitten lisäksi nachosipsejä murennettuna, jauhelihaa maustettuna tacomausteseoksella ja kastikkeen tein kevytmajoneesista ja tacosalsakastikkeesta. Nämä siis sekaisin ja hetkeksi maustumaan jääkaappiin. Annokseen laitoin vielä muutaman nachon suoraan pussista :)

Sitten esittelyssä perjantai-illan herkku, nimittäin sulatettu Fazerin sininen ja pari Royal Galaa :) Testattiin yhdistelmää kerran parhaan kaverini kanssa mökillä, ja ai että on hyvää! Raikas omena ja makea suklaa on vaan todella hyvä yhdistelmä. Ei voi muuta sanoa kuin nannaaaa :)

suklaaome-normal.jpg

Tässäpä sitten eilisen lauantain pikaruoka. Tulin urheilemasta sudennälkäisenä ja äkkiä piti saada jotain syötävää. Keittelin vähän näitä mun uusia lempparimakaroneja, heitin sekaan pari viipaletta kurkkua ja salaatinlehtiä. Pohdiskelin sitten että mitä proteiiniksi, ja hoksasin että mulla oli toinen pekonipaketti vielä. Joten leikkasin sieltä pari suikaletta ja paistoin ne pannulla. Siihen nakkasin vielä pussista muutamat pinjansiemenet saamaan väriä ja avot, salaatti oli valmis! Tein kastikkeen vielä nachosalaatin tyyliin kun tacosalsassakin oli vielä käyttöpäiviä jäljellä. Olipas hyvää, vaikka tällainen pikaruokaversio taas olikin :)

pekonsalad-normal.jpg

Loppuvalla viikolla tein myös jauheliha-couscous-pataa, ja söin sitä yhtenä päivänä eväänä töissä. Se oli hyvää, tosin tehdessäni ohjeen mukaan (Pirkka.fi), couscousta tuli minun makuuni vähän liikaa. Kuvaa en tästä annoksesta muistanut ottaa, mutta sitä on kyllä vielä pakkasessa muutama annos että ehkä niistä saa sitten näytettä :)

Ja tais olla viime viikko kun tein taas yhtä pasta-porkkana-jauheliha -sörsseliä. Siitäkään en muistanut tehdessä ottaa kuvaa, vai olikohan niin että se oli niin heilahtanut että en kehtaa julkaista :D Ens viikolla luvassa synttärikokkailuja ja kanasalaattia :)