Tänään oli aikaa, niin pyöräytin pienen sämpylätaikinan ja raastoin mukaan loput jääkaapin syövereistä löytämistäni porkkanoista. Niitä oli kolme tosi pientä, joten hirveän porkkanaisia sämpylöistä ei tullut, mutta ainakin kauniita ne olivat! Tällä hetkellä ne ovat vielä jäähtymässä enkä ole niitä yhtään vielä maistellut, mutta eiköhän ne ole tutun reseptin avulla leivottuna taattua tavaraa :)

porkkanas%C3%A4m-normal.jpg

 

Eilen tein 700g jauhelihapaketista pellillisen lihapullia, tarkemmin sanottuna saldo oli 23kpl. Pelkäsin pullia pyöritellessä, että ne hajoilevat uunissa, taikina nimittäin tuntui aivan siltä, mutta tosi hyvinhän ne kasassa pysyi. Alun perin tarkoituksena oli tehdä niiden kanssa perinteinen perunamuusi, mutta sitte loppui kokkailuinto ja päädyin vain keittämään vähän makaroonia. Tosin että sitä tuli taas enempi kun jaksoin hyvällä syödä, joten pieni osa makaroneista meni taas roskiin.... Hyi minua.

lihapullat-normal.jpg

Tänään jatkoin lihapullien kanssa, ja päätin testata vuorostaan niitä lämpimissä voileivissä! Tällä kertaa alla oli kauraleipää ja tonnikalaa, sitten pari lihapullaa "kiekoiksi" halkaistuina ja sitten ananasrenkaat. Tältä näytti ennen juustoraastetta ja uunia:

l%C3%A4mminvoileip%C3%A4-normal.jpg

Nyt ne ovat uunissa, saa nähdä mitä tulee!

"Olet mitä teet"