Eilen oli oikeasti aika rauhallinen päivä, mutten hirveästi jaksanut käyttää aikaani ruuanlaittoon, joten tein nopeasti valmistuvaa ruokaa. Lounaaksi söin iltapäivän alkajaisiksi tomaattikeittoa, joka oli tehty Oriflamen tomaattikeittojauheesta, jota sekoitetaan kiehuvaan veteen. Tein tämän tälläkin kertaa kiehuttamalla veden ihan oikeasti kattilassa, vaikka sen voisi kaiketi ihan yhtä hyvin kiehauttaa vedenkeittimelläkin ja sekoittaa sitten lautasella suoraan. Mutta kattilassa ainakin sain vispattua vispilällä jauheen aika hyvin veteen ilman sen suurempia paakkuja. Keiton seuralaiseksi tein pari leipää ja kyytipoikana oli lasi maitoa.

tomaattikeitto-normal.jpg

Ostin pari viikkoa sitten jo kookosmaitoa ajatellen juurikin tätä tomaattikeiton tekemistä, että kunhan on aikaa leikkiä sen kookosmaitopurkin kanssa, voisi testata minkä makuista tulisi tästä yhdistelmästä! Äitin kanssa kun tehdään tomaattimehusta tomaattikeittoa, niin reseptissä on kookosmaitoa ja siitä ainakin on tullut aina hyvää :)

nuudelit-normal.jpg

Iltapäivällä keittelin sitten ihan vain nuudeleita ruuakseni. Mama-nuudelit ja kanan maku :) Namnam! Tällä kertaa kattilaan lurahti vähän reippaanlaisesti mausteita siitä pakkauksen omasta maustepussista, mutta kylläpä ne nuudelit siitä huolimatta maistuivat. Nuudeleistahan voi tehdä paljon muutakin, ja käyttää niitä lisukkeena minkä tahansa hiilihydraattijutun sijaan. Ja nyt alkoi tekemään mieli nuudeliwokkia, en oo tehny sitäkään ihan tosi pitkään aikaan, pitänee siis lisätä wokkivihannekset heti kauppalistaan! Aah, tänä iltana sitten luvassa lihapullien pyörittelyä, ja siitä päivitystä sitten tuonnempana :)