Keskiviikkona tulin koulusta kotiin vähän ennen iltakuutta, hirveä nälkä oli mutta ei mitään ruokaa tietenkään sulamassa pakkasesta. Noh, onneksi nakit sulavat suhteellisen nopeasti :) Laitoin siis nakkipaketin kuumaan veteen tiskialtaaseen ja aloin lämmittämään pientä määrää vettä couscousia varten. Nakkasin mausteeksi vähän chiliä ja paprikajauhetta, ja sitten sekoitin, ja kumosin noin puoli desiä murusia kattilaan. Annoin niiden turvota rauhassa, sillä aikaa kaivoin paistinpannun "tulelle" ja tällaisen pussin pakastimesta:

wok%20%281%29-normal.jpg

Kun pannu oli kuuma, laitoin siihen tilkan öljyä ja sitten osan noista wokkivihanneksista lämpiämään. Siinä kun ne rätisi onnellisina, pesin ja pilkoin pari kohmeista nakkia sinne joukkoon. Odottelin kymmenisen minuuttia että ne ehtivät kunnolla kuumeta, sitten laitoin levyn pois päältä ja kaivoin syömävälineet esille. Kumosin couscousit vielä pannulle ja sitten ruuan pannulta lautaselle. Kyytipojaksi lasi maitoa ja ruoka oli valmis :)

wok%20%282%29-normal.jpg

 

Tänään tein lounaaksi Oriflamen tomaattikeittoa, ja tällä kertaa kaivoin purkista vähän sitä kookosmaitoa sinne joukkoon. Lopun pistin pakkaseen odottelemaan seuraavia kertoja. Keitosta tuli tämän lisäyksen kautta vähän paksumpaa, mutta sinänsä kookos ei kyllä tunkenut maullaan läpi... Vois ens kerralla siis laittaa enempi :)

tomkeitto-normal.jpg

Kaveriksi tein sitten vielä yhden paahtoleivän, johon laitoin loput paketin nakit mitä eiliseltä ja keskiviikkoillalta jäi :) Namnam! Tulikin nakeista mieleen, että pitäisi taas joskus ostaa HK:n Sinistä ja tehdä uunimakkaraa..!