Mun ihana työharjottelu loppu puoltoista viikkoa sitte... :( Joten, oli aika leipoa työkavereille jotain. Ja koskapa pakkasessa ei ollut enää ku yks paketti mansikoita ja yks paketti oman omenapuun omenahilloa, päätin tehdä omenahillosta jotain. Äiti teki viime syksynä töihin pari kääretorttua, täytteenä juurikin tätä omenahilloa, joten päätin tehdä samanlaista. Plus että lisäisin vähän vielä kermavaahtoa väliin :)

Elikkä ei muuta kuin sähkövatkaimella munat ja sokeri vaahdoksi, jauhot joukkoon ja pohja uuniin. Sitten toinen annos samalla lailla tekeille. Sitte vaahdotin kerman ja levittelin omenahillot pohjan päälle.

omenaunelma%20%284%29-normal.jpg

omenaunelma%20%282%29-normal.jpgomenaunelma%20%283%29-normal.jpg

Namnam, hyvältä näytti. Itseluottamus oli vissiin hyvien palautteiden ansiosta kohdillaan, sillä en edes maistanut näitä ennen kuin töihin vein tarjolle! Saati leikannut noita rumia päätyjä pois, ups... Noh, yön yli nämä saivat maustua jääkaapissa ja aamulla sitten kärräsin töihin tämännäköisinä:

omenaunelma%20%281%29-normal.jpg

Ja hienosti tekivät kauppansa, ja itsekin kun söin niin aika nannaa oli! Sopivan kosteata juurikin päivän vanhoina ja kun kerrankin hoksasin kostuttaa vähän vedellä levyn reunoja ennen käärimistä. Namnam.

 

Noh, tottakai sitä piti vielä kavereidenkin kanssa leipoa seitsemän viikon urakan loppumisen kunniaksi. Kermavaahtoa jäi vähän noista kääretortuista ylimääräistäkin, joten ei muuta kuin suklaakakkua siihen kaveriksi leipomaan :)

muta%20%282%29-normal.jpgmuta%20%283%29-normal.jpg

Normissa uunivuoassa paistettiin ohjeesta poiketen vain kymmenisen minuuttia, että keskus jäi mukavasti raa'an mutaiseksi. Ja ai että oli hyvvää:

muta%20%281%29-normal.jpg

Ei niinku oikeestaan voi sanoin kuvailla... Testatkaa ihmeessä! Koitan muistaa pyytää kaverilta sen reseptin oikeen paperilla niin postaan sen sitten tänne, ulkoa kun en tuota muista. Paitsi sen että levyllinen tummaa suklaata tarvitaan ;)