Tämän kertaiset päivän saldo -kuvat on otettu kyllä jo varmaan kaks viikkoa sitten, mutta otettu kuitenkin ja naminamiruokaa oli taas, joten tässäpäs teille esittely.

Aamupalaksi oli perinteinen:

aamupala-normal.jpg

Eli mukillinen teetä (Liptonin Berry Bliss irtotee) ja kaksi leipää. Tällä kertaa oli näemmä testauksessa ruisleipä pitkästä aikaa, ja muistan että oli kyllä hyväääää! Mikään ei oo niin parasta kuin paahdettu ruisleipä sopivilla täytteillä. Sitä ei vaan voita mikään, ei edes itsetehdyt sämpylät. Aah, jospa sitä taas kohta testais että mitä maha tykkää ruisleivästä :)

Lounaan söin sinä päivänä koululla, muistaakseni nakkikeittoa ja jotaki jälkiruokakiisseliä siihen kaveriksi...

Välipalaksi koulun jälkeen söin tummaa suklaata ja tein Oriflamen Wellness Shake Vanillasta juoman siihen kaveriksi.

suklaa-normal.jpgvan_shake-normal.jpg

Nyt voin muuten kertoa, että oon aivan ihastunut Shake-pirtelöihin. Mm. tänään tein maustamattomasta jugurtista, Shakesta, pikkulirauksesta vettä ja vajaasta desistä kuningatarmarjoja (pakaste) smoothien ja ai että oli hyvää! Viime viikolla testasin smoothieta myös seuraavalla reseptillä: 2dl maitoa, 1dl vettä, 1 mitallinen Shakea, banaani, 1dl kaurahiutaleita, 1rkl pellavasiemenrouhetta. NAM! Viime viikolla testaukseen pääsi myös maito-Shake-banaani-persikkasmoothie. Kyllä oli hyvää :) Ja ihanan raikas välipala on tällainen kyllä, ja tulee hyvä mieli kun syö hedelmiä ja marjoja vähän niinku huomaamatta siinä!

Päivälliseksi väkersin sitten seuraavaa:

lounas-normal.jpg

Leivoin Rainbow´n ruisjauhopussin ohjeen mukaisesti ruisruutuja, ja uunilämpimänä olivat kyllä ihania. Eilen juurikin työnsin kaverin mukaan loput tuolta pakkasesta, toivottavasti maistuu hänellekin :) Kylkiäisenä leivälle (vai toisin päin :D) oli äitin tekemää pastasalaattia ja yksi keitetty muna. (Ps. munankeitin on kyllä mahtavan kiva väline vaikka jotkut sitä turhakkeena pitävätkin. Toinen samanmoinen on salaattilinko, jonka haluan sitten kyllä valikoimaani kunhan kaappeihin mahtuu!)

Iltapalaksi oli sitten jo ikäänkuin perinteeksi muodostunut jugurttiannos:

iltapala-normal.jpg

Tässä lorahti purkinpohjia vähän enemmän kuin oli tarkoitus, mutta kylläpä ne siellä kaikki kulhossa pysyi :) Elikkä siis, pohjalle ensin banaani palasina, sitten maustamaton jugurtti ja sekaan vielä noin ruokalusikallinen pellavasiemenrouhetta!