Koulujuttujen kans on pitänyt aika kiirettä, joten kokkailut on viimeisen kolmen viikon aikana jääneet todella vähiin. Lähinnä oon keittäny äkkiä puuroa tai sitte syöny työharjottelupäivän jälkeen vaan leipää, jugurttia tai muroja. Niinku tänään, heti kotiuduttua vetäisin ison lautasellisen muroja ja silläpä jaksaakin sitten ihan hyvin tuonne seiskan - kasin kieppeille.

Koululta oon siis tosiaan harjottelussa ja työaika on 38 tuntia viikossa. Lisäksi teen pariin verkkokurssiin liittyviä tehtäviä töiden jälkeen ja lisäksi valmistaudun periaatteessa (todellakin vain periaatteessa) kaksi tuntia viikossa harjoittelun päättävään tenttiin. Sitten koitan saada joka illalle vähän "aivot narikkaan" aikaakin esim. kävelylenkein tai telkkarin katsomisella. Hirveesti ei oo muuta kuntoilua voinut tehdä, kun kohta viis viikkoa kestänyt flunssa ei ota luovuttaakseen. No, tästä syystä on tosiaan tuolla tiskipöydällä taas karmee vuori likasia astioita, joiden kimppuun mun pitäis hyökätä tän päivityksen kirjottamisen jälkeen.....

Mutta nyt siihen varsinaiseen päivitykseen. Lisätessäni kuvia tänne blogiin huomasin, että ne on kaikki salaattikuvia. Eka on parin viikonlopun takaisia hengailuruokia, joka tehtiin kaverin kans yhessä :)

kansal-normal.jpg

Elikkä tehtiin normisalaatti, mihin lisättii sitte vielä pasta ja pannulta suoraa lautaselle hunajamarinoitu, paistettu kana :) Namnam! Tää on siis niin luottoruoka, tää ei voi mennä pieleen. Kunhan tekee tarpeeksi niin riittää oikeesti täyttämään mahan ja pitämään sen tyytyväisenä montakin tuntia. Itse tykkään joskus keittää ruokaisiin salaatteihin vielä kananmunia tai lisätä erilaisia siemeniä tuomaan lisää proteiinia :)

 

Seuraavana päivänä jatkoin tuota salaattia parilla leivällä ja annoin mennä ääntä kohti :)

j%C3%A4msal-normal.jpg

 

Sitte eilettäin tekasin kans pienen salaatin töistä tullessa tähän tapaan:

naksal-normal.jpg

Salaatissa siis paprikaa, kurkkua, tilliä ja salaattia. Lisänä purkki ananasta, jota en jaksanu kumota tuohon lautaselle ku olis tullu vieläki enemmän nestettä. Sit heitin sekaan pari kylmää nakkia edellisenä päivänä ostamastani paketista. Joo, kylmät nakit kuuluu mun lemppareihin. Niitä syötiin veljen kanssa jo pienenä aina ku äitiltä vaan sai ennenku ne joutu höyrytykseen :D Nii ja tässä kuvassa leivän päällä on ruohosipulin makuista Creme Fraichea :)

 

Niin ja sitten tämän postauksen bonusosio. Töissä tehtiin muutaman pajalaisen kanssa viime viikolla ruokaa, ja jälkkärinä oli mulle uus tuttavuusmix: friteerattuja banaaneja, kardemummalla maustettua vanilijajäätelöä ja vaahterasiirappia:fribana-normal.jpg

Ja ai että oli hyvvää!