Pitkän päivityskatkon jäljiltä paluu tännekin! Osan päivityskatkosta selittää pitkältikin viime aikoina temppuillut tietokoneeni, joka kuin ihmeen kaupalla on tänään saanut otettua itseään "niskasta kiinni" ja on toiminut ainakin hetken varsin mallikkaasti...

Mutta niin, viime aikoina oon ollu paljon kotosalla ja kokkaillutkin melko monta kuvaa kameran muistiin. Ihan kaikkea ei oo tietenkää muistanu kuvailla, mutta suurimmasta osasta on myös todistusaineistoa. Tähän päivitykseen päätin kerätä monista kuvista ne, joissa on sitä niin helppoa ja mukavaa ruokaa eli nakkeja.

 

nakwok.jpg

Yksi "mahtavista" kokkauksistani oli tämä nakki-nuudeli-wokki, jota helpompaa ruokaa ei ehkä oo keksittykään. Valmiit wokkivihannekset pakkasesta pannulle, samoin nakit pilkottuna, ja nuudelit kiehumaan maustettuun veteen. Sitten kun nuudelit ovat kypsiä, nekin heitetään pannulle (tietty jos olis kunnon wokkipannu ni semmoselle!) ja sitte ootellaan että vihannekset on valmiit (eli pakkauksen mukaan vajaa 10min). Kyllä ainakin meikäläiselle maistuu ja pitää nälkääkin ihan kiitettävästi :)

nakpormak.jpg

Seuraavana päivänä oli vuorossa nakkisotku ja piristeenä kyljessä porkkanaraaste. Oonko muistanu mainita koskaan että rakastan porkkanaraastetta? Voisin syödä sitä vaikka joka päivä mutta sen tekeminen on niin viheliäistä puuhaa että harvoinpa tuota kotona tehtyä saa. No, mutta nyt jaksoin kantaa kaupasta kilon porkkanapussin kotiin ja tein puolesta raastetta. Namnam :)

munnakpor.jpg

Porkkanaraastevillitys kesti pari päivää, onneksi. Tässä kuvassa kylkeen on päässyt munakokkeli ja -ylläripylläri- pari nakkia. Hyvä oli ja vatsa oli tyytyväinen!

 

Ja jotta ei päivitys menisi ihan nakkihöpötykseksi, on pakko mainostaa että tehtiin ihanaa sukulakubrownies-kakkua parhaan ystäväni kanssa noin pari viikkoa sitten :D Siihen tuli siis normileivonnaispohjan lisäksi pieninä paloina sukulakuja ja tietty leivontakaakaota tuomaan suklaista väriä.

IMG_0003.jpg