Elikkäs tosiaan, reissun jälkeen paluu kotiin ja lomailevaan jääkaappiin. Eiku... No siis oikeastaan totta on, tai ainakin se että kokki on ollut tosi lomalla. En oo hirmuna jaksanu kokkailla, lähinnä syöny sitä sun tätä päivällä, leipää ja muroja. Ja surkeasta säästä huolimatta kesäherkkua eli jäätelöä! Mutta, tänään oikein innoistuin, ja tekaisin pitsaa :)

pizza%20%281%29.jpg

Tässä siis kuva ennen juustoraastetta ja uunia, että kaikki täytteet näkyy. Elikkäs siis, jauhelihaa pohjalla, en varmaan ikinä aikasemmin oo ite käyttänyt omissa pitsoissa jauhelihaa, joten päätin testata. Yleensä laitan ensimmäisenä pitsapohjan päälle joko tonnikalaa tai kinkkusuikaleita. No, sitten kestosuosikki eli ananas, jota aina löytyy kaapista ja jota aina pitää pitsassa olla. Ja sitten vähän uudempi tuttavuus eli tomaatti. Ehkä pari kertaa aikasemmin olen testannut ja on kyllä toiminut!

pizza%20%282%29.jpg

Ennen uunia kuorrutin pitsan vielä mozzarella-juustoraasteella ja laitoin oreganon loput purkin pohjalta. Ja nannaa oli! Ja maha tuli täyteen mutta pitsaa riittää vielä ainakin parille päivälle :)

 

Alkuviikosta tein yhtenä päivänä jauhelihakastiketta ja keittelin makaronia kaveriksi:

jlihkasmak.jpg

Tätä syötiinkin sitten kahtena päivänä. Keskiviikkona jatkettiin pastalinjalla, mutta koska ei ollut kaapissa juuri muuta, keittelin yhen paketin nuudeleita ja heitin pakkasesta vähän vihreä-keltainen-punainen -sekoitusta mukaan:

nuud.jpg

Ei järin maittavaa mutta työpäivän jälkeinen kova nälkä kyllä katosi :)

 

Viime viikolla kun kävin kaupassa, päätin satsata lohipalaseen että sain taas tehtyä naminami-lohisalaattia:

lohisal.jpg

Kaveriksi ostin patonkia ja ruokajuomana tietysti tuttu ja turvallinen Eila-maito :)