Noniin, nyt on reissu takana ja asioiden hoitamisen jälkeen aikaa lisäillä kuvat koneelle ja päivittää blogi :)

Olin siis noin viikon päivät veljeni luona Singaporessa viettämässä kesälomaa, ja kokkailujen sijaan kuvailin niitä ihania ruokia, joita söimme ravintoloissa. Pari illallista söimme myös "kotona", mutta niitä en muistanut kuvata.

singapore%20%284%29.jpg

Ensimmäinen lounas Hard Rock Cafessa, mikä oli mulle ihan ehdoton vierailukohde! Tilasimme hyvällä hinnalla varustetun lounaan, johon kuului tomaattikeitto, tämä pekoni-chili-pasta ja jälkiruoaksi Häagen-Dazs -jäätelöä.

Illallisella söimme Realfoodissa, annoksen riisiä juustokuorrutteella ja jotain pitsaa missä oli tosi ohut pohja ja paljon täytettä :D Näitä en valitettavasti muistanu kuvata.

 

singapore%20%282%29.jpgsingapore%20%281%29.jpg

Torstain lounas syötiin Sentosan saarella pienessä nuudelipaikassa. Oli jännä tilata kun ei oikein tiennyt että miltä mikäkin maistuu eli mikä olisi hyvää. Mutta arvaukseni osuivat melko hyvin kohdalleen, ja ateria oli mahtava :)

Etenkin nämä kevätkääryleet olivat suussasulavan ihania!

singapore%20%283%29.jpg

 

Illallisena oli pitsaa Skinny Pizza -ravintolassa, joka tosiaan oli nimensä veroinen. Pohja oli rapsakka ja tositosi ohut, mikä ainakin minun pitsani kohdalla tarkoitti sitä että pohja hajosi heti... Noh, täytettä olikin niin hirmuna. Mutta hyvää oli!

puhelimesta%20%2827%29.jpgpuhelimesta%20%2826%29.jpg

Toisessa pitsassa täytteenä oli ratatouillen kasviksia ja tomaattisoosia (paljon tomaattisoosia), ja toisessa käytännössä noita "heiniä" ja bolognesekastiketta sekä tomaattia.

 

Seukkipäivänä oli kasvisruokapäivä, koska seurassamme oli kasvissyöjä. Ensin lounas VeganBurgerissa, missä söin Hawaii-aterian. Hampparin välissä siis ananaskiekko, salaattia ja soijapihvi.

puhelimesta%20%2828%29.jpg

Ja nämä ranskikset. Aivan mahtavia, ei maistuneet vaan sille keittorasvalle, vaan oikeasti perunalle ja olivat silti ihanan rapeita! Jos joskus meen uudestaan vielä Singaporeen, tämä ravintola on listalla ehdottomasti.

puhelimesta%20%2834%29.jpg

Illallinen tilattiin japanilaisessa ravintolassa, enkä ollut ihan perillä että mitä nämä kaikki oikein olivat, mutta oikealla maissi, sitten oli jotain juustokuorrutettuja sieniä, jotka olivat yllättävän hyviä. Lisäksi oli jotain kasvispihvejä, riisiä ja tommosia riisimakeja, joissa päällä oli mangoa ja mansikkaa, nam! Keskellä olevassa kulhossa oli vähän niinkuin mangopilttiä ja vähän kermavaahtoa, tää syötiin tietysti jälkkäriksi :)

puhelimesta%20%2835%29.jpg

Viimeisen päivän ruokana otin kermaisen sienipastan, joka oli kyllä tosi kermainen mutta silti hyvä. Ja täyttävä, tietysti :D Velipoika söi pulled pork -hampparin, joka oli hyvä ja ranskikset taas ylitti odotukset (sain maistaa!).

 

Tällä viikolla luvassa sitten ehkä taas vähän kotikokkailua, kunhan saan päätettyä mitä tekisin ja käytyä kaupassa!