Syysloman kunniaksi lähdettiin mökille yhen parhaan kaverini kanssa, ja siellä ohjelmassa oli rentoutuminen, saunominen, käveleminen ja tietysti hyvän ruuan syöminen. Mietittiin jo pari päivää etukäteen reissun menuu ja sitte käytiin kaupassa ennen lähtöä.

Mentiin siis viime viikolla torstai-iltana, ja heti pyöräytettiin ensimmäisenä aivan mahtava lohisalaatti. Kylmäsavulohi pala oli niin hyvä että oisin voinu syyä tuon kipaleen vaikka yksinään jos ois mahaan mahtunu :D

IMG_3355.jpg

En ikinä enää ota blogikuvia kännykällä ku nää ei suostu kääntymään :(

IMG_3356.jpg

Mutta joo, salaattiin laitettiin perus salaatti-tomaatti-kurkku -combon lisäksi pinjansiemeniä ja molemman värisiä viinirypäleitä. Tehtiin myös kermaviilikastike, joka oli nam. Poltettiin kaveriksi myös yksi täysjyväpatonki ja jälkkäriksi oli tietysti sitten irtokarkkeja :)

Näillä eväillä pärjäsikin hyvin aamuun, ja aamupalallakin meillä oli ihan hyvä kattaus:

IMG_3358.jpg

Oli siis teetä, mulle jugurttia myslillä ja kaverille pari mandariinia, sitte viinirypäleitä mitä jäi salaatista yli ja toinen patonki. Jääkaapista löytyi myös tuorejuustoa, nam :)

IMG_3362.jpg

Perjantaipäivän lounaaksi laitettiin uuniperunoita katkarapu-kermaviilitäytteellä, ja voin kertoa että oli ihan parasta! En oo ikinä aatellu että peruna voikin maistua niin hyvältä... Lisäksi syötiin eilinen lohipala ja salaatti loppuun :)