Tänään töissä iltavuoro, joten aamupäivällä oli heräämisen jälkeen aikaa siivota ja tehdä vähän välipalaa. Kävin eilen kaupassa ja ostin 500g porkkanoita ihan sitä varten, että saisin tehdä porkkanaraastetta, jota rakastan!

porkkanaraaste%20%28640x480%29-normal.jp

Sitä tulikin sitten ihan runsaasti :) Testasin nyt ensimmäistä kertaa Ikeasta saamaani raastinta, jossa on kätevästi muovikuppi asetettu raastinpuolien väliin, joten sain kerättyä porkkanaraasteen aluksi sinne, josta kumosin sen sitten tähän Lidlin jäätelörasianakin tunnettuun astiaan. Tämä odottaa minua sitten illalla, kun tuun kasin jälkeen iltavuorosta kotiin. Vois sekotella raasteeseen vähän ananasta ja hunajaa, niin saa makean makuelämyksen aikaan... Mummoni laittoin aina omaan porkkanaraasteeseensa hunajaa, ja tykkäsin siitä kovasti. Olen itsekin testaillut siis muutamaan kertaan ja tykkään edelleen :)

Ennen töihin lähtöä ehdin vielä porkkananjämien lisäksi syödä perinteisen väli- tai iltapalani:

kaakaomurot%20%28640x480%29-normal.jpg

Normaaleja Cornflakeseja with a hint of cocoa ja tietty maitoa sitten :) En tykkää kaupan valmiista suklaamuroista, eikä äiti edes meille niitä ostanut, kun oltiin veljen kanssa pienempiä, joten keksittiin sitten tällainen kiertotie. Hyvvää on!