Mun piti tehdä viime viikonlopulta "päivän saldo" -postaus, mutta tietysti ruuan kuvaileminen unohtui puolessa välin päivää, joten kirjoittaminen siitä päivästä jäi sitten haaveeksi. Näköjään jäi haaveeksi myös maanantaina tekemäni jauhelihakeiton kuvailu, sillä viimeiset rippeet keitosta söin tänään töissä evääksi... Mutta tuli hyvä keitto kyllä, ei ehkä niin maukas kun viime viikkoinen nakkikeitto, mutta söihän tuota töissä evääksi kolme päivää putkeen näkkärin kanssa..!

Päivän saldo -postauksen ensimmäiset kuvat laitan nyt kuitenkin tähän, etteivät jää julkaisemattomina arkistoon.

aampal.jpgev%C3%A4s.jpg

Aamupalana oli siis mukillinen haudutettua teetä "Tiikerin päiväuni", joka on ehdottomasti mun lemppari tällä hetkellä :) Teen kaveri vetäisin kulhollisen maustamatonta jugurttia, ystävänään pilkottu banaani ja omatekemää mysliä.

Lounaasi oli edellisen päivän jämiä, täysjyväspagettia ja kermainen lohikastike pinjansiemenillä höystettynä. Lisäksi ahmaisin pari riisikakkua, sillä aamiaisesta oli kulunut jo reilusti aikaa.

 

Pari tuntia sitten kun tulin töistä kotiin, söin omenan ruuanlaittoruuaksi ja aloin sitten vääntämään ihan uutta ruokaa. Tutuista raaka-aineista tosin, mutta vastaavaa sekoitusta en ollut ennen tehnyt.

paptom.jpgsavkin.jpg

Pilkoin pari suippopaprikaa ja kuivattelin ylimääräisistä öljyistä muutaman palasen aurinkokuivattuja tomaatteja. Viime kauppareissulta mukaan tarttui savukinkkupussi, pitkästä aikaa ja tietysti myös pestokastiketta purkillinen. Ei muuta kuin kaveriksi vähän pastaa ja namnam-ruoka oli taas edessä :)

kinpasyms.jpg

Hupsista, vähän epätarkka on kuva mutta kylläpä siitä tarpeellisen näkee. Pääasia tietysti oli että ruoka maistui!