Hiljasta on ollut viime aikoina kokkausrintamalla, koska muuttunut päivärytmi on vähentänyt kokkaustarvetta. Oon tosi laiskasti syöny tai varsinkaa laittanu ruokaa, joten hirmusti päivitettävää tänne ei oo. Mutta muutama kuva löytyy männä viikoilta, ja yks aivan uusi tuttavuuskin tuli testattua :)

 

Ja aloitetaanpa heti siitä uutuudesta:

pinkannuu%20%284%29.jpg

Pariin kertaan oon ihaillu työkavereiden lautasella pinaattisisältöisiä ruokia, ja nyt sain sen verran hyvän ja yksinkertaisen ohjeen, että en voinut välttää testaamasta. "Laita kanat pannulle, ruskista, lisää pussillinen pinaattia, anna sulaa, heitä keitetyt nuudelit mukaan ja vähän kermaa." Ja minä tyttö tein työtä käskettyä.

pinkannuu%20%281%29.jpg

Tässä siis kanapalat ja sulamassa oleva pinaatti. Se oli tuossa pakastepussissa semmosina pieninä kiekkoina, mutta suli ja hajosi siitä sitten pieneksi pisteiksi kanan sekaan. Jännittävää.

 

pinkannuu%20%283%29.jpg

Lopuksi laitoin keitetyt nuudelit ja vähän kermaa, ja kumosin lautasen kautta nälkäiseen vatsaan. NAM :)

 

Viime viikonloppuna lauantaina olin lenkillä, ja mieleni rupes tekeen omatekoista pizzaa. Olin lupautunut olemaan porukoilla ruokavahvuudessa viikonlopun, joten ehdotin sitten äitille, että voitaisko tehdä pizzaa. Vastaus oli että joo jos teet. Joten minähän kääräisin hihat sunnuntaina ja valmistin pellillisen pizzaa. Äiti teki vieressä kans, koska piti olla gluteeniton. Täytteksi meillä on yleensä laitettu AINA kinkkua, tonnikalaa ja ananasta. Nyt halusin jotain vaihtelua, joten sulatin jauhelihapaketin, ruskistin ja maustoin sen. Lisäksi pizzan päälle tuli kirsikkatomaatteja ja jotain tuttua eli ananasta. Oli nannaa ja maistui seuraavana päivänä töissäkin eväänä vallan mainiosti :)

pizza.jpg

 

Töissä oon tehnyt pari kertaa ruokaa, muunmuassa paistanut lämpimiä voileipiä ja hodareita asiakkaille, tehnyt apuna lättyjä ja vohveleita, laittanut leipäjuttuja esille. Viime perjantaina leipasin pellillisen omenapiirakkaa, ja se teki kauppansa yllättävänkin hyvin, vain kolme palaa jouduin itse syömään :D Mokkapaloista sain viime viikolla onneksi kunnon maistiaiset!