Pari viikkoa sitten tein itselleni pellillisen pitsaa, lähinnä töihin evääksi. Ja sitä sitten kyllä syötiinkin monena päivänä peräkkäin tehden työkaverit ja lapset kateelliseksi, joten totesin että saa pitsantekohommat taas olla tauolla sitten hetkisen :D

Pohjan tein tuttuun tapaan puoliksi sämpylä- ja puoliksi tavallisista vehnäjauhoista. Näin taikinasta tulee mun mielestä helpommin käsiteltävä, paremmin kohoava ja kivempi syötäväkin. Ja tietty vähän terveellisempi, jos nyt pitsa voi jotenki terveellistä olla!

Täytteenä oli perussetti eli tonnikala-kinkku-ananas. Jotenki muut vaan ei maistu yhtä hyvältä ja mielikuvituskin loppuu kesken...

pizza%20%281%29.jpgpizza%20%282%29.jpgpizza%20%283%29.jpg

Ja tuli tosi hyvää :) Vaikka tosiaan neljäntenä päivänä töissä alko jo vähän puuduttaan, mutta ei vaan mikään voita ite tehtyä pitsaa, jossa on kunnon paksu pohja ja sopivasti täytettä!