Ostin alkuviikosta paketin kaupan pinaattilettuja, yhden harvoista valmisruuista mitä syön. Eilen söin niitä ihan vain yksinään pannulla rypsiöljyssä paistettuna, samoin myös tänään päivällä. Mutta illemmalla tuunasin köyhää ateriaani vähän: keitin pari Rosamunda-perunaa ja tein perunamuusia! Siis ihan älyttömän hyvää tuli pinaattiletuista muusin kans! Vitsi en olis osannu edes odottaa :) Tää yllättävän hyvä maku vei lautaselta ruuan myös yllättävän nopeasti pois, ja siksi ateriakuva tuli otettua vähän myöhään:

pinatmuusi-normal.jpg

 

Hyvää ruokaa -linjani jatkui iltapalan puolikkaalla:

kasvisdip-normal.jpg

Kasvisdippausta :) Pari porkkanaa (toinen oli tässä vaiheessa siis hävinnyt jo ns. parempiin suihin) ja omena ja kurkkua. Ja keskiviikon leffaillalta jäänyttä chilidippiä. Ja oli kyllä nannaa, tosin että chili tuntui vähän nousevan nokkaan kun tiskatessa syömisen jälkeen kutitteli nenän "takana" joku :D Nooh, eipä siinä, nyt se fiilis on jo ohi kun joi vähän villivadelma-vichyä.

 

Ens viikolla kotikokkailut jäävät totaalisesti, sillä syysloma vietetään tällä kertaa etelän lämmössä :) Katsotaan, josko sieltä saan kuitenkin kokemus- ja kuvamateriaalia, noin ainakin syöjän roolissa!