Tarvitsin töihin juomapullon, joten ostin halvinta mahdollista vichyä ja käytin noin kolme desiä lättytaikinaan :) Mummuni tekee aina lätyt vichyyn ja niistä tulee todella hyviä. Ite en ole vielä oppinut ihan säätelemään tuota jauhojen määrää, nytkin ekoista lätyistä tuli vähän ohkaisia niin sanotusti, joten jouduin lisäämään jauhoja taikinaan kesken paistourakan. Mutta lätyistä sain sitten perjantaille eväät töihin ja iltapäiväksi ruuan, kun sulatin pakkasesta vähän ruskistettua jauhelihaa ja kävin kaupasta hakemassa salaattijuustokuutioita (joilla ei todellakaan ole mitään tekemistä fetan kanssa), ja täytin lätyt niillä.

Totesin että mikron kautta kuumennettuna lätyt olivat parempia kuin kylmiltään. Pieni salaattipätkä viereen ja illalliseni oli valmis. Aterian kruunasi hyvin laimea kossuvichy perjantain ja tulevan baari-illan kunniaksi!

IMG_0001%20%28640x480%29-normal.jpg