Pieni päivityskatko on ollut, työrupeama on alkanut ja oheistoimintaakin on ollut jopa yllättävän paljon. Koneella istuminen on jäänyt ihan minimiin ja niin on päivittelytkin tietysti sitten. Noh, nyt korjausta :) Kiva oli huomata että sivunäyttöjä oli useampi kymmenen joka päivälle kuitenkin viimeisen viikon aikana vaikka uusia tekstejä ei olekaan tullut, kiitos siitä!

Noh, kesäkuun puolelta on postaamatta vielä tämmöisiä:

nakkiannos%20%281%29-normal.jpg

Makaronisalaattia, pari nakkia (kylmänä ;p) ja raejuustoa. Namnam, ai että oli hyvvää! Salaatit on näin kesällä kyllä mahdottoman kiva juttu, lämpimiä ruokia kun ei hirveesti tee mieli kuumalla syödä. Tärkeä on kuitenkin muistaa tehdä salaatista tarpeeksi ruokaisa, ja tehdä sitä PALJON. Sitä nimittäin pitää syödä kunnon annos jos haluaa sen pitävän nälän poissa! Itse tykkään keitellä pastaa ja kananmunia kaveriksi. Nyt ruokavaliooni kuuluu ainakin tämän kesän ajan kiinteästi myös raejuusto, joka on vaihteluna aivan ihana lisä keittoihin ja salaatteihin :) Yleensä en raaski sitä ostaa, on se laktoositon tai edes hyla versio sen verran hintavaa kuitenkin verrattuna siihen että sitä ei osta...

 

Pari viikkoa sitten, kesäkuun viimeisenä lauantaina vietin yhden kaverini kanssa tyttöjen humputtelupäivää jonka kruunasi kyllä seuraavanlainen ruoka-annos:

lohich-normal.jpg

Uunilohta, uusia perunoita ja fetasalaattia höystettynä reilulla määrällä tilliä. NAM! Lohen ostimme ihan kalatiskiltä ja maustoin sen pippurilla ja Herbamarella. Sitten se oli uunissa "sopivasti" eli noin puoli tuntia. Aivan täydellistä.

 

Viimoinen lihasatsi oli tämmöinen:

munasal-normal.jpg

Kanasalaattia höystettynä munakkaalla. Salaatissa oli seassa pieniä mutta mukavia seesaminsiemeniä, jotka vihdoin ja viimein löysin vakkarikauppani hyllystä. Niitä on kiva lisäillä ruokiin, etenkin salaatteihin, ainoa huono puoli on että niitä sitten tuppaa olemaan joka paikassa... Lattialla etenkin. Pieninä ne kimpoilevat niin iloisesti lautaselta maahan kun niitä kukkurallisen annoksen päälle yrittää ripotella. Noh, onneksi imuri on keksitty :)