Ai että tätä päivää oli odotettu :) Tehtiin toisen kerran kaveripiirakkaa yhdessä tämän kesäisen työkaverini kanssa, ja ei todellakaan olis maltettu odottaa että se valmistuu! Just ja just se piirakka sai olla uunissa tarpeeksi, mut sitten heti korkattiin se, ei voitu oottaa että se olis edes jäähtynyt vähän... Nooh, ei se mitään :D

Palataanko alkuun? Elikkä kerättiin vehkeet pöydälle ja ruvettiin hommiin sekoittamalla piirakkapohjan kuivat aineet kulhoon. Kas näin:

piirasminna%20%281%29-normal.jpg

Siellä on siis desi perunamuusijauhetta, 2dl vehnäjauhoja ja noin 1tl leivinjauhetta. Odoteltiin sitten vähän, että rasva pehmenee, ja sillä aikaa pilkottiin piiraan täytteitä tähän tapaan:

piirasminna%20%282%29-normal.jpg

Namnam tomaattia! Sitten pääsin sotkemaan käteni kun murustelin sen pehmenneen rasvan sekaisin tuon jauhoseoksen kanssa. Sitten messiin desin verran voita ja levittelin taikinan piirakkavuokaan. Sitten uuniin 10 minuutiksi. Tässä välissä oli aikaa sekoitella nestesekoitus, siis nämä:

piirasminna%20%283%29-normal.jpg

Ja kun pohja tuli uunista, nämä olivat heti valmiina hyppäämään kyytiin:

piirasminna%20%284%29-normal.jpg

Täytteeksi siis tomaattia, punasipulia, kinkkusuikaleita ja mozzarellaa. NAMNAM :P Ja lopputuloksestahan ei voi tulla muuta kuin hyvää (okei joo tää kuva ei oo ehkä maailman edustavin...):

piirasminna%20%285%29-normal.jpg