Justiinsa ku rupesin tätä päivitystä tekemään, voitti Suomi hopeaa naisten 4x5km hiihdossa, jeeee! :) Sielläki on kuulemma nyt hiihtojoukkueella pöperöt kohillaan, ainakin paikallislehdessä Kalevassa oli juttua Aino-Kaisa Saarisen ruokavaliomuutoksesta tässä kisojen alla. Hienompi homma :)

 

Mun ruokavalioon viimeisten parin viikon aikana on kuulunut onnistunutta vaihtelua, ei oo nyt menty aivan niillä perinteisimmillä jutuilla mitä aina teen. Toki ei mitään kauheen spesiaalia oo tullut tehtyä kuitenkaan. Sunnuntaina pari viikkoa sitte tein pellillisen pitsaa, siitä sainkin sitten helposti ruuan monelle päivälle.

pizzaa%20%283%29-normal.jpgpizzaa%20%282%29-normal.jpg

Täytteeksi laitoin paprikaa, fetajuustoa, kinkkusuikaleita ja ananasta. Pohja oli perinteinen, tosin sämpyläjauhoihin kokonaan leivottu. Väliin ketsupin sijaan laitoin tomaattisosetta tuollaisesta pikkuisesta purkista. Ja vielä päälle emmental-juustoraastetta. Aaaaah:

pizzaa%20%281%29-normal.jpg

 

Viime viikolla muutoin söin sitten keitettyjä perunoita ja porkkanoita höystettynä parilla nakilla. Niistä tosin ei oo kuvia kun en muistanut ottaa :( Mutta ihan hyvää oli, jokseenkin maistui myös töissä seuraavana päivänä mikrolämmityksenä.

 

Loppuviikosta tein salaattia, pitkästä aikaa tonnikalaan:

tonkalsal-normal.jpg

Laitoin sekaan nuudelia, tomaattia, fetajuustoa ja paprikaa. Ihan menettelevää oli, jotenki viime aikoina tuo tonnikala on tökkiny mulla pahasti. Siksipä sitä ei oo täälläkään näkyny oikeastaan ollenkaan... Mutta joo, täyttipä se mahaa mukavasti ja töissäkin vielä eväänä alas meni!

 

Tällä viikolla nannaa oli pastakastike, johon pilkoin ja paahdoin mukaan vähän paprikaa ja porkkanaa. Kastike itsessään oli ihan joku Rainbow'n pahvipaketissa oleva tomaattisose, jossa oli yrttimausteet mukana. Elikkä siis: 400g jauhelihaa, puolikas paprika, kaksi porkkanaa ja tölkki tomaattisosetta. Namnam! Tätä söin parina päivänä peräkkäin ja vielä jäi vähän kastiketta pakkaseenkin :)

v%C3%A4rik%C3%A4sjli-normal.jpg

 

Keskiviikkona innostuin leipomaan omenapiirakkaa, sillä kaapissa oli pari tosi jauhoista punaista omenaa, joista en oikeastaan ihan hirveästi tykkää. Noh, iteppä olin ostanu :D Anyhow, se taipui mukavasti piirakaksi tähän tapaan:

omenapii%20%283%29-normal.jpgomenapii%20%282%29-normal.jpgomenapii%20%281%29-normal.jpg

Viimeisessä kuvassa piirakka on vasta menossa uuniin, siksi näyttää niin kovin kalpealta :D Mutta hyvää oli ja työkavereillekin kelpasi päivän piristykseksi :)