Viimeisen viikon aikana en ole kokannut mitään isompaa. Tein sämpylöitä itselleni töihin evääksi tässä yks aamu, ja niistä tuli tutun ja turvallisen makuisia :) Ja oiskohan ollu maanantaina kun tein kinkkumunakasta itelle lounaaksi töistä tultuani. Siitä nappasin jopa kuvan, koska sen kääntäminen paistinpannulla onnistui aivan yli odotusten.

munakas.jpg

Ei karannut ku ihan vaan pieni osa hyytymättömästä munasta pitkin hellaa :D

 

Kohta jo melkeen vuoden ajan oon ite tehnyt omat myslini. En muista oonko siitä postaillut tänne, ehkä kerran kun tätä ensimmäistä kertaa testasin. Mutta resepti on tosi helppo, muokattavissa oleva ja nopee. Sekotan sopivasti kaurahiutaleita, -leseitä, auringonkukan- ja seesaminsiemeniä, soija- ja pellavasiemenrouhetta, ja sekoitan mukaan pari desiä vettä, johon on laitettu ruokalusikallinen hunajaa. Ja eikun satsi pellille ja uuniin 2x10min 200 astetta (sekoitus välissä!).

mysli.jpg

Kokkareita tulee, mutta ne voi onneksi pellillä laitto- ja sekoitusvaiheessa rikkoa sen kokoisiksi kuin haluaa. Ja on hyvää! Ja mikä parasta, ei oo sitä 10-16% sokeria niinkuin miltei kaikissa kaupan mysleissä. Ei yhtään lisättyä sokeria, se vain mitä luonnollisesti on (hunajassa).

 

Kamerasta löytyi vielä yksi kuva, pasta-annoksesta joita tein useammankin tässä pari viikkoa sitten. Vähän käytin pannulla kinkkukuutioita, lisäsin ruokakermaa ja eikun keitetyn pastan sekaan ja ääntä kohti :)

kinpas.jpg